WFT Limburg neemt SOLO examenruimte in gebruik.

Na meerdere verzoeken om zonder mede-examenkandidaten examen te kunnen doen, heeft WFT Limburg een SOLO-examenruimte ingericht.

Een examen afleggen kan voor examenkandidaten de nodige stress opleveren.

WFT Limburg ziet dagelijks dat er examenkandidaten zijn, die door deze stress, niet in de gelegenheid zijn de teksten van het examen rustig en begrijpend te lezen.

De einduitslag van het examen kan dan beduidend lager zijn dan wat zij daadwerkelijk zouden kunnen halen.

Daarnaast zijn er kandidaten die de examenvragen hardop voor zichzelf willen voorlezen zodat ze de tekst goed in zich kunnen opnemen.

Andere kandidaten worden snel afgeleid door het draaien of verschuiven van stoelen, het tikken op een toetsenbord of het verlaten van het examenlokaal. Allemaal storende factoren die voor zo’n kandidaat een belemmering kunnen vormen voor het optimaal afleggen van het examen.

De kracht van WFT Limburg is de persoonlijke aandacht die wij geven aan onze examenkandidaten, in een ontspannen sfeer. Daar hoort een kopje koffie of thee en/of een glas water tijdens het examen bij. Hoe ontspannener de kandidaat is tijdens het examen, hoe groter de slagingskans.

De SOLO-examenruimte is een volgende stap om kandidaten op hun gemak te stellen. Een kamer met alleen een bureau, een stoel en een pc en verder geen last van of voor andere kandidaten.

Spreekt de benadering van WFT Limburg je aan? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat WFT Limburg je ondersteunen en begeleiden tot het behalen van je certificaat of diploma en reserveer
jouw SOLO-examenruimte bij WFT Limburg.