WftLimburg is gevestigd aan de St-Hubertuslaan nr 8 te Maastricht. Een historisch pand dat oorspronkelijk in 1917 gebouwd werd als Officierswoning en behoorde bij de voormalige Tapijn kazerne in Maastricht.

WftLimburg is opgericht door Peter Menten die als ervaren docent op het gebied van de financiële dienstverlening en in het bijzonder de Wft-opleidingen een eigen visie heeft ontwikkeld op opleiden en digitaal examen doen.

Intensieve begeleiding in kleine groepen is een onderdeel van deze visie en dat is terug te vinden in de behaalde examenresultaten.

Boekingen die gedaan worden gaan altijd door omdat individuele begeleiding het uitgangspunt is.

Examentraining en examen doen en dat direct achter elkaar betekent voor de kandidaat dat hij/zij in een korte tijd wordt klaargestoomd voor het digitaal examen.

“Een voel u thuis bij ons” omgeving maakt dat u met een kleine groep tegelijkertijd examen doet en dat u niet tijdens uw examen gestoord wordt door “zaalverlaters en examenstarters” die dan weer met stoelen moeten schuiven en dergelijke.

Ons doel is dat u tevreden moet zijn en ook de volgende keer bij ons terugkomt en wij houden bij welke examens u in de toekomst nog moet afleggen en vóór welke datum.